Bel ons

070 389 35 55

Mail ons

info@kokkelink.nl

Bezoek ons

Ma - Vr 08:00 - 17:00

Diensten

Metaalbewerking is onze core business

Kokkelink merk

Expertise

Onze diensten

Ervaring sinds 1923. Door de jaren heen hebben we inmiddels een enorm expertise opgebouwd op het gebied van metaalbewerking. Wij zijn gespecialiseerd in metaalbewerking, constructiewerk en lasersnijtechniek.

Constructiewerk

Naast al onze metaalbewerkingen bouwen wij ook constructies van staal en meer. Een sterk constructie is de basis van een stevig eindproduct. Kokkelink bouwt zowel kleine als grote complexe staalconstructies. Denk hier aan bijvoorbeeld bedrijfshallen, scholen, garaboxen of sportgebouwen.

Buislaseren

Naast plaatlaseren kunnen wij ook buislaseren. Buislaseren is een eenvoudig techniek om metalen profielen/buizen met uiterst precisie te snijden.
Voor buislaseren bent u bij Kokkelink aan het juiste adres. Wij hebben een team aan experts die de benodigde kennis en ervaring hebben voor buislaseren. U kunt bij ons terecht voor buizen van verschillende metalen als staal, RVS en aluminium. Buislaseren biedt veel meer mogelijkheden dan bij conventioneel zagen, boren en frezen. U kunt uw eigen product zelf ontwerpen en het metaalsoort zelf kiezen. Uiteraard denken wij graag met u mee.

Plaatlaseren

Wij hebben jarenlange ervaring met lasersnijden. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën worden uw producten met uiterst precisie gesneden. Bij Kokkelink maken wij alleen gebruik van de nieuwste technologieën. Hierdoor kunnen wij kwaliteit en precisie garanderen. Wij kunnen verschillende soorten metalen plaatlaseren. U kunt de platen bij ons langsbrengen. Wij hebben ook een assortiment aan platen waar u uit kunt kiezen. Aan de hand van tekeningen stellen wij onze machines in om alles op de juiste manier en afmeting te laseren.

Lassen

Bij Kokkelink hebben wij las-specialisten. Geen project is voor ons te groot, we doen kleine laswerkzaamheden maar ook grotere complexe laswerkzaamheden. Met lassen worden metalen permanent aan elkaar verbonden.

Kanten

Kanten is een techniek om hoeken in een product te brengen met behulp van een kantbank. De hoeken die we brengen zorgen uiteindelijk voor een steviger product.

Walsen

Wij kunnen met behulp van walsen uw producten vervormen naar wens. Walsen is een techniek om een metaalplaat te vervormen. Hierbij gaat een metaalplaat door twee of meerdere wasrollen om vervormd te worden tot vlakke platen, folies of profielen. Bij Kokkelink maken wij alleen gebruik van de nieuwste technologieën. Hierdoor kunnen wij kwaliteit en precisie garanderen. Wij hebben een team van experts die jarenlange ervaring hebben met walsen van metalenplaten. Walsen kan gedaan worden voor meerdere metalen, denk bijvoorbeeld aan staal of RVS.

Boren en tappen

Met behulp van industriele boormachines kunnen wij voor u boren. Aan de hand van uw wensen maken wij de keuze uit verschillende manier om te boren. Wij maken gebruik van industriële boormachines, hierdoor gaat het boren zeer efficiënt en snel. Afhankelijk van de staat van het materiaal kunnen wij perfect en precies boren.

Ontbramen

Na lasersnijden, boren of andere bewerkingen aan het materiaal kunnen er scherpe randen of bramen ontstaan. Het is voor uw eindproduct daarom erg belangrijk deze scherpe randen te verwijderen. Wij kunnen uw producten ontbramen zodat het esthetisch mooier is, maar ook veiliger is.

Oppervlakte­behandeling

Wij kunnen het oppervlak van uw product verbeteren. Door een oppervlaktebehandeling wordt uw product beschermd tegen invloeden van buitenaf. Naast bescherming wordt uw product ook mooier.

Hekwerk/ renovatie

Zoekt u een nieuw hekwerk of wilt u uw bestaande hekwerk vervangen of renoveren? Wij bieden de expertise en kwaliteit die u nodig heeft voor een perfecte oplossing.

100% maatwerk tegen scherpe prijzen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ontvang een vrijblijvende offerte

Kokkelink is dé expert op het gebied van metaalbewerking. Onze specialisten staan elke dag voor u klaar.
Expert
0
Jaar ervaring
0 m2
Bedrijfsruimte
+ 0
Materialen
+ 0
Projecten